Ελεγχος ποιότητας

Με σκοπό την «παροχή γερανών υψηλού επιπέδου για προηγμένους χρήστες», η SINOKOCRANES βασίζεται στην ευρωπαϊκή τεχνολογία γερανών της, επιδιώκοντας αξιόπιστη και σταθερή ποιότητα. Το αυστηρό, ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου ποιότητας διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα γερανών μας είναι ασφαλή, λειτουργικά, κομψά και ικανοποιημένα από τους χρήστες μας.
Έχουμε επαγγελματική και πλούσια εμπειρία έμπειρους και δοκιμαστικής ομάδας. Εγγυόμαστε ότι κάθε γερανός μας έχει ελεγχθεί από τους μηχανικούς ελέγχου ποιότητας μας.

image001(001).jpg

Ανιχνευτής πάχους υπερήχων

Ανίχνευση χάλυβα
Όλος ο χάλυβας μετά την άφιξη πρέπει να επιθεωρείται σε υλικό, μέγεθος, πάχος. Ανίχνευση πάχους με υπερηχητικό πάχος. Η έκθεση υλικού θα εκδοθεί από την ομάδα επιθεώρησης. Εάν η ομάδα QC βρεθεί ανεπιφύλακτη, ο χάλυβας δεν μπορεί να αποθηκευτεί. Ειδοποίηση επιστροφής από τον μηχανικό επιθεώρησης απευθείας στο τμήμα αγοράς.

image003(001).jpg


image005(001).jpg

Ανιχνευτής μαγνητικών ελαττωμάτων

Έλεγχος συγκόλλησης
Όλη η ραφή συγκόλλησης πλακών σύνδεσης, συγκόλληση πλέγματος πλέγματος ιστού είναι αυστηρά σύμφωνα με τα σχέδια και το πρότυπο ευρωπαϊκής διαδικασίας γερανών. Χρησιμοποιήστε μη καταστροφική επιθεώρηση RT / MT / UT / PT και εκδώστε σχετική αναφορά επιθεώρησης. Μετρήστε και σημειώστε τα μέρη χωρίς να έχετε αμφιβολίες.

image007(001).jpg


image009(001).jpg

Leeb Hardness Tester

Σκληρότητα τροχού, δοκιμή τραχύτητας
Όλοι οι τροχοί και τα εξαρτήματα μηχανικής κατεργασίας αξόνων χρειάζονται αυστηρή επιθεώρηση για σκληρότητα, τραχύτητα, διαστάσεις κλπ. Διασφάλιση όλων των εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχεδιασμού.

image011(001).jpg


image013(001).jpg

Μετρητής πάχους μεμβράνης βαφής

Ανίχνευση πάχους φιλμ βαφής
Προηγμένη διαδικασία επεξεργασίας επιφανειών και εποξειδικές επιστρώσεις πλούσιες σε ψευδάργυρο για να εξασφαλιστεί ότι ο γερανός μας δεν θα πέσει ή να ξεθωριάσει το χρώμα. Το κλειδί είναι η αυστηρή επιθεώρηση και ο ποιοτικός έλεγχός μας.

image015(001).jpg


image017(001).jpg

Μετρητής στάθμης

Προεγκατάσταση επιθεώρησης
Παρόλο που διαθέτουμε λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο σε κάθε τμήμα της παραγωγικής διαδικασίας, πραγματοποιούμε επιθεώρηση πριν από την παράδοση σε κάθε γερανό. Ο γερανός θα προεγκατασταθεί και θα μετρηθεί σύμφωνα με τη διαδικασία επιθεώρησης και τις παραμέτρους σχεδιασμού. Τα βασικά τμήματα επιθεώρησης είναι το εύρος, το μήκος, η εκτροπή δέσμης κλπ.

image019(001).jpg


Επιθεώρηση τρίτου μέρους
Η SINOKOCRANES όχι μόνο έχει πλήρη επιθεώρηση διεργασίας και επιθεώρηση παράδοσης, για τα κρίσιμα συστατικά, το εργοστάσιο καλεί την οργάνωση αρχής να πραγματοποιήσει την επιθεώρηση τρίτου μέρους, εξασφαλίζοντας ότι κάθε στοιχείο φθάνει στις απαιτήσεις σχεδιασμού.
Επίσης, το εργοστάσιο μπορεί να πραγματοποιήσει επιθεώρηση τρίτου μέρους σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οργανισμού διεθνούς επιθεώρησης SGS, TUV ή BV.

image027(001).jpg

image021(001).jpg

image023(001).jpg


image025(001).jpg

Επιθεώρηση χώρου
Οι SINOKOCRANES διαθέτουν επαγγελματική ομάδα εγκατάστασης με πλούσιες εμπειρίες εγκατάστασης γερανού. Διαφορετική στολή ώριμης εγκατάστασης για διάφορα εργαστήρια και μεταλλικές κατασκευές. Πριν από την εγκατάσταση, ο μηχανικός της ιστοσελίδας μας θα ελέγξει και θα μετρήσει τα εργαστήρια, όπως το ύψος της δέσμης Η, το ύψος του συνεργείου, το άνοιγμα, η ακρίβεια εγκατάστασης κλπ. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή και επιτυχημένη εγκατάσταση του γερανού.

image033(001).jpg

image029.jpg

image031.jpg
Συνολικό εύρος εύρους λέιζερ εύρεσης Finder