Ενιαίοι γερανοί γενικά

Ενιαίοι γερανοί γενικά

Κατάσταση: Νέα
Τύπος: Ενιαίος γερανός δοκών
Έκταση: έως 30 M
Διαγώνια ταχύτητα: 0~20 M/Min (VVVF)
Εργατική Τάξη: A5-A6
Προέλευση:Henan, Κίνα
Τρόπος να ελεγχθεί: κουμπί ώθησης κρεμαστών κοσμημάτων/ασύρματος μακρινός ελεγκτής
Εφαρμογή: Φυτό, εργαστήριο, ναυπηγείο αγαθών, κατασκευή
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι ευρωπαϊκοί γερανοί είναι ένα προηγμένουπερυψωμένος γερανόςανεξάρτητα και σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς. Αυτός ο γερανός είδους που σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα FEM, καθώς επίσης και που αναπτύσσεται στη βάση του παραδοσιακού γερανού. Σύμφωνα με την κατασκευή, χωρίζεται σεενιαίοι υπερυψωμένοι γερανοί δοκώνΚαιδιπλή δοκός εναέρια γερανοί, Σύμφωνα με το μηχανισμό ανύψωσης, χωρίζεται σεηλεκτρικοί υπερυψωμένοι γερανοί τύπων ανελκυστήρωνΚαιβαρούλκο τρόλεϊ τύπου εναέρια γερανοί. Οι ευρωπαϊκοί γερανοί είναι διαθέσιμοι στα διάφορα σχέδια και τις διαμορφώσεις για να εξασφαλίσουν ότι παίρνετε το τέλειο σύστημα για το υλικό χειρισμό.

European-Single-Girder-Overhead-Cranes

Πλεονεκτήματα του ενιαίου ευρωπαϊκού υπερυψωμένου γερανού δοκών

Λογικό κόστος

Εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.Ο ευρωπαϊκός υπερυψωμένος γερανός υιοθετεί την κύρια τεχνολογία στα συστήματα μεταφορών, τα ηλεκτρικά συστήματα και άλλα συστήματα. Είτε πρόκειται για την απόδοση της εργασίας ή την κατανάλωση ενέργειας, έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς γερανούς γεφυρών.

Χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης, είναι επίσης ένας γερανός χωρίς συντήρηση,μειώνεται η επιλογή εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης, ο φόρτος εργασίας συντήρησης·

Προηγμένη σχεδίαση

Ελαφρύς-μόνος βάρος, μικρό διάστημα καταλαμβάνουν, και αποτελεσματική χρήση του διαστήματος εγκαταστάσεων κατά την προστασία των εγκαταστάσεων από την πρόσκρουση

Υψηλή απόδοση

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία μεταβλητής συχνότητας, τρέξτε με το βαρύ φορτίο στη χαμηλή ταχύτητα και το ελαφρύ φορτίο σε υψηλή ταχύτητα, περιεκτική τεχνολογία αντι-ταλάντευσης, μπορεί να επιτύχει την τοποθέτηση υψηλής ακρίβειας των ανυψωτικών στοιχείων

Ασφάλεια και αξιόπιστη

Έχει μια σειρά από μέτρα προστασίας, όπως η προστασία όριο και την προστασία υπερφόρτωσης για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και αξιόπιστη λειτουργία του γερανού.

Μπορούμε να παρέχουμε τα εναέρια προϊόντα γερανών στους πελάτες μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή έχουμε το εργοστάσιο γερανών γενικά μας, 11 έτη εργασιακής εμπειρίας και φιλικής συνεργασίας με την εγχώρια εφοδιαστική, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα των προϊόντων, πωλείται στο τιμή πρώην εργοστασίουχωρίς πρόσθετο κόστος, εάν προσαρμόζετε στις παρτίδες, οι τιμές μας θα είναιπιο ευνοϊκές.

single-girder-EUR-crane.jpg

Μοντέλο ΟΧΙ: CXTD

Κατάσταση: Νέα

Τύπος: Ενιαίος γερανός δοκών

Έκταση: έως 30 M

Διαγώνια ταχύτητα: 0~20 M/Min (VVVF)

Εργατική Τάξη: A5-A6

Προσαρμοσμένοι ενιαίοι γερανοί γενικά εναέριων ομοιότασης για την επιλογή σας

Προσφέρουμε τους υπερυψωμένους γερανούς με τις ικανότητες που κυμαίνονται από 5 τόνους έως 300 τόνους. Μπορείτε να μας πείτε τις προδιαγραφές γερανών που θέλετε, όπως η εκτιμημένη ικανότητα φορτίων, η έκταση, το ύψος ανύψωσης και η κάλυψη γάντζων. Η επαγγελματική μας ομάδα θα αναπτύξει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο αγοράς για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενιαία δοκό ευρωπαϊκή εναέρια γερανούς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε απευθείας σύνδεση τώρα.

Συσκευασία & Παράδοσητων ενιαίων εναέριων εναέριων γερανών δοκών

201910281200552343456


Hot Tags: Ενιαίοι γερανοί γενικά, Κίνα, εργοστάσιο, κατασκευαστές, προμηθευτές, που γίνονται στην Κίνα

Εξεταστική

You Might Also Like