Κατασκευαστής CXSM Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane

CXSM Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane Κατασκευαστής I. Σύντομη εισαγωγή του CXSM European Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane Αυτός ο γερανός σειράς είναι ένας νέος τύπος γερανού που κατασκευάζεται με τη χρήση διαμόρφωσης εισαγωγής, νέου υλικού και τεχνολογίας και διαθέτει χαρακτηριστικά σε μικρό βάρος, .. .
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κατασκευαστής CXSM Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane

double girder gantry crane.jpg

I. Σύντομη εισαγωγή του CXSM European Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane
Αυτός ο γερανός σειράς είναι ένας νέος τύπος γερανού που κατασκευάζεται με τη χρήση διαμόρφωσης εισαγωγής, νέου υλικού και τεχνολογίας και διαθέτει χαρακτηριστικά σε ελαφρύ, γενίκευση, εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος, περιεχόμενο συντήρησης και υψηλής τεχνολογίας.
Ο γερανός οπών είναι κύρια αποτελείται από τις διπλές κύριες δοκούς, δύο ακραίες δοκούς, τρόλεϊ, ηλεκτρικά μέρη.


ΙΙ. Χαρακτηριστικά γερανού του ηλεκτρικού γερανού διπλού δοκού ανοικτού βαρούλκου

1. Κύρια δομή δοκού

1) Δομή τύπου κιβωτίου ταχυτήτων κύριου δοκού, με βελτιστοποιημένη σχεδίαση και ελαφρύ αυτο-βάρος.
2) Η συγκόλληση της κύριας δέσμης πρέπει να πραγματοποιείται στην πλατφόρμα εργασίας. Προκειμένου να αποφευχθεί η παραμόρφωση της κύριας δέσμης, η εταιρεία μας υιοθετεί μηχανή συναρμολόγησης κύριας δέσμης σχήματος U με υδραυλικό σχηματισμό που έχει κερδίσει εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διασφαλίζοντας ότι ο κάθετος βαθμός απόκλισης μεταξύ του άκρου άρθρωσης του σκληρυμένου και της πλάκας ιστού και του άνω καλύμματος κάλυψης δεν πρέπει να υπερβαίνει το H / 200, και επίσης να μειώσει αποτελεσματικά το μερικό κύμα της πλάκας ιστού.
3) Διάδρομος επισκευής διάταξης στις πλευρές κίνησης του γερανού κατά την κατεύθυνση της κύριας δέσμης.
2. Ακροδέκτες
1) Το υλικό της ακραίας δοκού χρησιμοποιεί χάλυβα Q345B.
2) Η τελική ακτίνα είναι κατασκευασμένη από ορθογώνιο χαλύβδινο σωλήνα ή χαλύβδινη πλάκα με συγκόλληση, η τελική ακραία ακτίνα παίρνει μόλις υποβληθεί σε επεξεργασία στη μηχανή ελέγχου αριθμών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ακρίβεια των διαστάσεων και η ανοχή στην εφαρμογή
3) Κάθε ακραία δέσμη διαθέτει τροχούς με διπλούς τροχούς με διπλή ζάντα, ρυθμιστικό και συσκευή προστασίας από εκτροχιασμό.
3. Σύνδεση της κύριας δέσμης και των ακραίων δοκών
Συνδέστε την κύρια δέσμη με ακραία δέσμη μέσω μπουλονιών με ακραία δέσμη μέσω μπουλονιών με υψηλή αντοχή εξασφαλίζοντας ακρίβεια και ομαλή λειτουργία του γερανού.
4. Αγώγιμο πλαίσιο γερανού και τρόλεϊ
Το αγώγιμο πλαίσιο χρησιμοποιεί αρθρωτό σχεδιασμό και αποτελείται από μπουλόνια σχήματος U, πλάκες σύνδεσης και ορθογώνιο σωλήνα, το μήκος και το ύψος μπορούν να ρυθμιστούν αυθαίρετα καθώς και εύκολη εγκατάσταση.


III. Ηλεκτρική προστασία γερανού ευρωπαϊκής διπλής δοκού
Διαθέτει πλήρεις εξοπλισμούς, όπως κύριο διακόπτη απομόνωσης, διακόπτης αποσύνδεσης έκτακτης ανάγκης, προστασία για βραχυκύκλωμα, απώλεια πίεσης, μηδενική θέση, απώλεια διέγερσης, υπερβολικό ρεύμα και υπερβολική ταχύτητα, που εφαρμόζει επαρκώς τη σύλληψη ασφάλειας


Hot Tags: cxsm double beam open winch electric overhead γερανός κατασκευαστής, Κίνα, εργοστάσιο, κατασκευαστές, προμηθευτές, κατασκευασμένα στην Κίνα

Εξεταστική

You Might Also Like