Ηλεκτρομαγνητικός μαγνήτης απορριμμάτων σειράς MW 5  για EOT Crane

Ηλεκτρομαγνητικός μαγνήτης απορριμμάτων σειράς MW 5 για EOT Crane

MW 5 Ηλεκτρομαγνητικός μαγνήτης σκραπ για EOT Crane 1. Εφαρμογές Scrap Magnet: Το MW 5 Scraps Circular Magnet Lifting είναι κατάλληλο για τη μεταφορά χυτών πλινθωμάτων, χαλύβδινων σφαιρών και ειδών χαλύβδινων απορριμμάτων. 2. Λειτουργίες Scrap Magnet: 2. 1 Υιοθετεί έναν ειδικό σχεδιασμό μαγνητικών κυκλωμάτων που έχει μεγάλο αέρα ...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος


Ηλεκτρομαγνητικός μαγνήτης απορριμμάτων σειράς MW 5 για EOT Crane

Scrap Magnet-01.jpg


1. Εφαρμογές θραυσμάτων μαγνητών:

MW 5 Scraps Circular Magnet Liftingis κατάλληλο για τη μεταφορά χυτών ράβδων, χαλύβδινων σφαιρών και ειδών χαλύβδινων απορριμμάτων.

2. Χαρακτηριστικά παλιοσίδερου:

2. 1 Υιοθετεί έναειδικός σχεδιασμός μαγνητικών κυκλωμάτωνπου έχειμεγάλο αέρα και πυκνότητα μαγνητισμού. Είναι κατασκευασμένο από σύρμα αλουμινίου και η πλάκα προστασίας πηνίου είναι κατασκευασμένη από την ελασματοποιημένη χαλύβδινη πλάκα υψηλού Mn που έχει καλή απόδοση αντοχής στη φθορά και ανθεκτική στη θερμότητα. Έχει επίσης τα χαρακτηριστικά τουελαφρύ βάρος,χαμηλή κατανάλωση ενέργειας,υψηλή ανυψωτική ικανότητακαιμεγάλη διάρκεια ζωής.

2. 2 Αυτή η σειρά έχειλεπτή δομή μόνωσης. Οι θεραπείες μόνωσης υιοθετούν τον ενισχυτή κενού στεγνώματος&γέμιση κόλλας, η οποία έχει βελτιώσει την ηλεκτρική και μηχανική απόδοση των πηνίων. Ο βαθμός μόνωσης μπορεί να φθάσει στην ειδική κλάση Γ.

2. 3 Γενικά υιοθετεί τον τρόπο ελέγχου σταθερής τάσης. Μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την ικανότητα ανύψωσης εάν αλλάξει για να υιοθετήσει τον τρόπο ελέγχου της υπερβολικής διέγερσης.

2. 4 Μεαπλή αξιοπιστία δομής, είναι κατάλληλο για εργασία με όλα τα είδη ανυψωτικών εξοπλισμών.

3. Scrap Magnet Τρεις τύποι για επιλογή:

3.1Κανονικός τύπος θερμοκρασίας(DC-220V TD-60%): για ανύψωση χαλύβδινων απορριμμάτων κανονικής θερμοκρασίας.

3.2Τύπος υψηλής θερμοκρασίας(DC-220V TD-60%): για ανύψωση απορριμμάτων χάλυβα υψηλής θερμοκρασίας ή ανύψωση απορριμμάτων χάλυβα σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας. Είναι ειδικά για χρήση για την ανύψωση χαλύβδινων απορριμμάτων σε φούρνο για την κατασκευή χάλυβα σε χαλύβδινες εγκαταστάσεις. Αυτός ο μαγνήτης μπορεί να χειριστεί τα χαλύβδινα απορρίμματα κάτω από τη θερμοκρασία 650 ° C.

3.3Τύπος υψηλής συχνότητας(DC-220V TD-75%): για ανύψωση χαλύβδινων απορριμμάτων κανονικής θερμοκρασίας σε χρήση υψηλής συχνότητας. Μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά και συχνά, καθώς ο κύκλος λειτουργίας είναι έως και 75%.

Το σύστημα ελέγχου υπερδιέγερσης (DC 350 / DC 290 V / DC-200V) είναι επίσης διαθέσιμο για μαγνήτες μεγάλου μεγέθους αυτού του είδους, προκειμένου να επιταχύνει την τρέχουσα, αυξανόμενη ταχύτητα και να ασκεί ισχυρότερη ικανότητα ανύψωσης.

4. Μαγνήτης απορριμμάτωνΣυνολική σχεδίαση διάστασης και προδιαγραφή

Scrap Magnet Overall Drawing.png

Lifting Magnet.png

5. Σχέδιο εγκατάστασης θραύσματος μαγνήτη:

5. 1 Χρησιμοποιείται με γερανό:

Πλήρες σετ αυτού του εξοπλισμού: MW 5 Scraps Circular Magnet Lifting (for crane), Rectifying Control Equipment, Cable Reel και Cable Connector. Απλό και εύκολο στην εγκατάσταση. Μπορούμε να στείλουμε βίντεο εγκατάστασης για να καθοδηγήσουμε την πλευρά σας.

Scrap Magnet  (2).png

Used Scrap Magnet-01.jpg


5. 2 Χρησιμοποιείται με εκσκαφέα:

Πλήρες σετ αυτού του εξοπλισμού: MW 5 Scraps Circular Magnet Lifting (for excavator), Control Equipment και Generator Set.

Scrap Magnet  (3).png

Scrap Magnet  (1).png

7. Η υπηρεσία μας

1. 1 4monthswarrantywhenproductsleavethefactory ή 1 2monthswarranty μετά την εγκατάσταση και

προμήθεια σε συνδυασμό με τους παράγοντες και τους παράγοντες της εικόνας.

2. 2 έτη ανταλλακτικών που παρέχονται για καλύτερη συντήρηση.

3. Επαγγελματική τεχνική υπηρεσία, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και υπηρεσίες εκπαίδευσης.

4. Παράδοση με αγγλικά χειρωνακτικά, ανταλλακτικά, πιστοποιητικά προϊόντος και άλλα συναφή πιστοποιητικά.

5. Τεχνική συμβουλή για κάθε στιγμή.

6. Whatspp, line, wechat είναι διαθέσιμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή με οποιονδήποτε τρόπο.


8. Σχετικά με εμάς

Η Henan Sinoko Cranes Company Limited, βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Crane στο Changyuan, Xinxiang City, Henan, Κίνα. Είναι η μεγαλύτερη βιομηχανική βάση εξοπλισμού γερανών στον κόσμο. Η Sinokocrane επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη της ευρωπαϊκής τυποποιημένης τεχνολογίας γερανών από την αρχή της, η οποία είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ευρωπαϊκούς τυποποιημένους γερανούς. Μέσα από την πολυετή λειτουργία και διαχείριση υψηλής απόδοσης, τηρώντας την αρχή «Lean Management, Advanced Technology, Fine Fabrication», στηριζόμενη σε εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, η Sinokocrane κερδίζει την εμπιστοσύνη και την εύνοια των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι πωλήσεις της αυξάνονται κάθε χρόνο.


Καλώς ήρθατε μαζί μας.

Hot Tags: Ηλεκτρομαγνητικός μαγνήτης θραυσμάτων σειράς mw {e} crane, Κίνα, εργοστάσιο, κατασκευαστές, προμηθευτές, κατασκευασμένοι στην Κίνα

Εξεταστική

You Might Also Like