Η ιστορία μας

23.jpg

Henan Sinoko Γερανοί Co ,. Ltd είναι μια σύγχρονη επιχείρηση κατασκευής, η οποία έχει μια στενή τεχνική συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως επαγγελματική κατασκευή γερανών-Konecrane Group SWF εταιρεία από την ημερομηνία που έχει κατασκευαστεί. Η εταιρεία εστιάζει στην τεχνολογία αιχμής και στις εξελίξεις των ευρωπαϊκών γερανών στυλ.


Το εργοστάσιό μας
Έχουμε περισσότερους από 1200 υπαλλήλους, μεταξύ των οποίων υπάρχουν περισσότεροι από 180 μηχανικοί και τεχνικοί. Η περιοχή παραγωγής είναι περίπου 280 στρέμματα. Το εγγεγραμμένο κεφάλαιο είναι 108,80 εκατομμύρια RMB και το συνολικό κεφάλαιο 220 εκατομμύρια RMB. Τα 210 σύνολα προηγμένων εξοπλισμών κατασκευής και δοκιμών μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.


Το προϊόν μας
Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας μας είναι: Ευρωπαϊκό πρότυπο και Κίνα πρότυπο γέφυρα γερανούς, γερανογέφυρες? Σιδηροτροχός γερανού γερανός για χειρισμό εμπορευματοκιβωτίων? Επεξεργασία γερανού, όπως γερανοί για χυτήριο, τήγμα μετάλλου και αντοχή σε έκρηξη.


Εφαρμογή προϊόντων
Με βάση την τεχνική της Konecrane, τα προϊόντα μας έχουν τα πλεονεκτήματα του λεπτού μεγέθους, του ελαφρού βάρους, των άριστων επιδόσεων συντήρησης, της συνεχιζόμενης απόδοσης εργασίας, της προηγμένης διαμόρφωσης, του γαλβανισμένου σχοινιού χάλυβα, του δισκόφρενου για την ανύψωση της ασφάλειας, του σκληρυμένου μειωτήρα, προϊόντα στη βιομηχανία γερανών της Κίνας. Τα προϊόντα σειράς είναι: Κίνα πρότυπο και το ευρωπαϊκό πρότυπο γερανό γερανός, γερανός γερανός και ελαφρύ εξοπλισμό γερανών κλίμακας. Τα βασικά μέρη του ευρωπαϊκού τύπου γερανού χρησιμοποιούν την εταιρεία Konecrane-SWF. Τα δομικά στοιχεία κατασκευάζονται σύμφωνα με τα σχέδια και τα τεχνολογικά πρότυπα της Konecrane. Η όλη απόδοση του γερανού φτάνει σε διεθνές επίπεδο.